30 Haziran 2014 Pazartesi

BP Türkiye'de Bu Sene Pompacılar ve Mustafa Sandal Başrolde!

BP Türkiye, 30 Haziran günü (bugün) İstabul'da düzenlediği toplatıda önümüzdeki bir yıllık dönem stratejilerini açıkladı. Ayrıca, Mustafa Sandal'ın rol aldığı "The Pompacı" serisinin BP Otogaz için çekilen yeni reklam filminin ön gösterimi yapıldı.  
BP Türkiye
BP Türkiye Akaryakıt Genel Müdürü Martin Thomsen, yeni görevindeki ilk basın toplantısına Türkiye'nin ne kadar misafirperver ve yaşamak için mükemmel bir yer olduğunu söyleyerek başladı. BP'nin iyi hizmet stratejisi ve müşteri memnuniyetini artırmak için önemli olan kalemlerinden bahsederek konuşmasına devam etti. Toyota ve Teknosa gibi şirketlerle yapılan ortaklıkların (sadakat-puan kartları) dışında, müşterilerle doğrudan iletişim halinde olan pompacıların öneminin oldukça yüksek olduğunu dile getirdi. Bu yüzden, BP'nin bu sene yapacağı pazarlama çalışmalarının pompacılar merkeze alınarak geliştirildiğini aktardı. 

Martin Thomsen'dan sonra söz alan BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ise, geçen seneki büyüme miktarının son 10 yılın en yüksek değeri olduğundan bahsetti. Türkiye'deki her 10 araçtan 4'ünün LPG'li olduğunu, bu yüzden bu sene pazarlama çalışmalarında ilk defa BP Otogaz'ı öne çıkaracaklarını söyledi. Ardından, "The Pompacı" serisinin yeni reklamının, BP Otogaz reklam filminin, ön gösterimi gerçekleştirildi.
BP Türkiye
BP'nin eğlenceli bir single havasındaki reklam filmini aşağıdan seyretmeyi unutmayın. BP Türkiye ekibi de zaten film için "bu yılın hit parçası" tanımını yapıyor :) Yeni BP Otogaz reklamının ise, TV ve internet ortamında önümüzdeki günlerde paylaşılacağının bilgisini vereyim. 
Bu arada merak edenler için, pompacı reklamlarında, oyuncuların dışında isteyen gerçek BP pompacıları da rol almış. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..