26 Nisan 2014 Cumartesi

MINI Paceman Adventure

MINI Paceman Adventure
MINI, kendinden beklenmeyecek farklılıkta bir konsept otomobil geliştirdi. Paceman Adventure adı verilen pick tarzı konsept otomobil, bir grup öğrencinin öğretmenleriyle birlikte dahil olduğu tasarım ve geliştirme süreci sonucu MINI'nin Munih ve Dingolfing fabrikalarında üretildi.
MINI Paceman Adventure
Önden bakıldığında standart MINI Paceman S ALL 4 ile aynı yüzü paylaşan Paceman Adventure, ön kapılardan sonra farklılaşmaya başlıyor. Otomobilin bu noktadan sonrası pick up tarzı bir yükleme alanına dönüştürülmüş. Ön camın üstündeki projektör lambalar ve tavanda açıkta duran yedek lastik ile otomobilin maceracı yapısı vurgulanmış. Ayrıca, standart Paceman'lerden farklı olan süspansiyon yapısı ve büyük arazi lastikleri, Paceman Adventure'ın daha yüksek yaklaşma ve uzaklaşma açılarına sahip olmasını sağlamış. Tavan şnorkeli de otomobilin maceracı havasını desteklemiş.
MINI Paceman Adventure
MINI Paceman Adventure
Sadece ön taraf olmak üzere toplam 2 kişiyi ağırlayabilen MINI Paceman Adventure, güncel Paceman S ALL4'daki 184 beygir güç üreten 1.6 litre benzinli turbo motor ile 4 tekerlekten çekişe sahip.
MINI Paceman Adventure
Paceman Adventure'ın sadece bir konsept otomobil olduğunu ve seri üretiminin düşünülmediğini hatırlatayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..