24 Nisan 2014 Perşembe

MINI BAR Budapeşte'de Açıldı

MINI BAR Budapeşte
Barcode, barduck, barbar, baraka gibi "bar" kelimesiyle türetilebilecek bilimum bar ismiyle bugüne kadar birçok kez karşılaştım. Eminim siz de karşılaşmışsınızdır. Bu kombinasyonlardan bir tek "minibar" kalmıştı görmediğim duymadığım. Onu da geçtiğimiz günlerde Budapeşte'de açmışlar. Tahmin edeceğiniz gibi barın ismindeki mini MINI'nin minisi.
MINI BAR Budapeşte
MINI BAR Budapeşte
MINI BAR, MINI Macaristan ve barın sahibi Mr. Balázs Gubcsó'nun ortaklaşa gerçekleştirdiği bir proje. Barın tıpkı bir MINI Cooper gibi kompakt boyutlara, fakat eğlenceli ve neşeli bir iç mekan tasarımına sahip olması amaçlanmış. Bu etkiyi sağlamak içinse mekanın iç tasarımında MINI otomobillerinden ve shworoomlarından bolca detay kullanılmış. 
MINI BAR Budapeşte
Barın açılış tarihi olan 10 Nisan, aynı zamanda yeni MINI hatchback'in Macaristan'da satışa sunulduğu tarih olma özelliğini taşıyor. Bu yüzden, barın açıldığı ilk günün akşamı yeni Mini hatchback'in de tanıtıldığı ve 400 kişinin katıldığı bir açılış partisi organize edilmiş. 

Bakalım, MINI BAR'ların devamı gelecek mi yoksa Budapeşte'ye özel olarak mı kalacak. Giden, deneyimleyen olursa yorumlarda yazmayı unutmasın muhakkak :)

MINI BAR Budapeşte
MINI BAR Budapeşte
MINI BAR Budapeşte

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..