21 Mayıs 2013 Salı

BMW, 5 Serisi'ni Makyajladı!

Ünlü otomotiv devi BMW, 2009 yılında tanıtılan güncel 5 Serisi'ni makyajladı. Sedan, Station ve GT olmak üzere tüm gövde tiplerinin etkilendiği makyaj operasyonu, dış görünüşte ufak iyileştirmeler ile yeni bir motoru kapsıyor.
 
Ön tarafta farlar ve ön tampon, arka tarafta stoplar ve arka tampon yenilenmiş. Ön farlar tamamı LED olarak opsiyon listesinden satın alınabiliyor. GT versiyonu yenilenen bagaj kapağı taarımıyla birlikte artık 500 litre hacim sunuyor. Makyajla birlikte sunulan yeni jant seçenekleri ise kişiselleştirmeye önem verenlerin dikkatini çekebilir.
İç mekanda ise artık daha fazla ve daha büyük saklama gözleri bulunuyor. Orta konsola yeni saklama gözleri eklenirken, var olanların hacimleri artırılmış.
Makyajlı 5 Serisi'nin motor gamına yeni bir seçenek eklendi: 518d. 520d'de kullanılan 184 beygirlik 2.0 litre dizel motorun gücü, düşük yakıt tüketimi sağlamak amacıyla 518d'de 143 beygire düşürülmüş. 360 Nm tork değerine sahip bu motor, 5 Seirisi'ni 9.6 saniyede 100km/h hıza ulaştırıyor. Ayrıca, bundan böyle dört tekerlekten çekiş sistemi xDrive, 520d ile de alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..