4 Aralık 2014 Perşembe

James Bond, Aston Martin DB10 Kullanacak!

James Bond 24: Spectre
James Bond serisinin 24. filmi'nin ismi ve oyuncu kadrosu 4 Aralık'ta TSİ 13.00'de açıklandı. Ayrıca, James Bond'un bu filmde kullanacağı sürpriz otomobil de belli oldu.

İsmi "Spectre" olarak açıklanan serinin 24. filminde Bond, daha önce görülmemiş bir süper spor otomobil kullanacak. Aston Martin üretimi olan otomobilin ismi ise, DB10. Fotoğrafları paylaşılan model ile ilgili bilinen tek detay, yeni Aston Martin modelleri gibi Mercedes-AMG motorlarından birini kullanacak olması. 
Aston Martin DB10
Serinin önceki filmleri Casino Royale ve Quantum of Solace'da rol alan Aston Martin DBS'lerin film sonunda paramparça olduğunu düşünürsek DB10'in sağlam kalma ihtimalinin zayıf olduğunu öngörebiliriz. Yine de umarım, Bond bu sefer daha dikkatli kullanır. :)

Bu arada, anlamını merak edenler için Spectre'nin "SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Exortion" isimli hayali terör örgütünün kısaltılmış hali olduğunu belirteyim. Alpler, Londra, Roma gibi mekanlarda çekilecek Spectre'nin 6 Kasım 2015 tarihinden vizyona girmesi planlanıyor.

Aston Martin DB10 ve film ile ilgili ilerleyen tarihlerde daha fazla bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..