27 Ekim 2014 Pazartesi

Bir Yaşam Tarzı Olarak Volvo: "Volvo Benimle"

Volvo Benimle Basın Gezisi, Bodrum.
"Volvo Benimle" ayrıcalıklarını deneyimlemek üzere 20-22 Ekim 2014 tarihleri arasında Bodrum'daydım. "Volvo Benimle" sadakat programı ile Volvo sahiplerine modadan sanata, seyahatten konfora birçok farklı alanda özel ayrıcalık sunuluyor. 

Bu ayrıcalık ve avantajlar, İstanbul Modern'e ücretsiz üyelik de olabiliyor indirimli vale hizmeti de. Volvo Benimle kartınızla Zorlu Center PSM'deki bir müzikal biletine %50 indirimli sahip de olabiliyorsunuz, Çeşme Kafe Pi Beach Club'a ücretsiz de girebiliyorsunuz... Anlayacağınız Volvo Car Türkiye, "Volvo Benimle" sadakat programı ile Volvo sahiplerine, otomobil markalarından beklediklerinden çok daha fazlasını sunmak için yola çıkmış.
Hobi için "Volvo Benimle"
Bodrum'da dolu dolu geçen üç gün boyunca biz de 6 kategoriden birer "Volvo Benimle" ayrıcalığını deneyimledik. Hobi kategorisinde, un ve yumurtadan makarna yapmayı, pizza hamuru açmayı ve hatta havada çevirmeyi(!) öğrendik; Spor kategorisinde beach volley turnuvasında kozlarımızı paylaştık; Sanat kategorisinde Bodrum'un eğlenceli grubu Diptonik'in doyurucu müzik performansını dinledik. Bu gecenin bonusu olarak Metin Şentürk de bizimleydi :) Moda kategorisinde Mazura Özel Dikim evi, boyumuzun ölçüsünü aldı. Ölçülerimize ve kumaş beğenilerimize göre özel dikilecek gömlekler önümüzdeki hafta hazır olacakmış... Konfor kategorisinde Bodrum'un ünlü deniz ürünleri restoranı Orfoz'un lezzetli yemeklerinin tadına baktık. Özellikle parmesanlı istiridye ve patlangoza bayıldım :) Bodrum ziyareti ise, zaten Seyahat kategorisinin ta kendisiydi.
Volvo Benimle, yaklaşık 5 ay önce ilk kullanıcılarına hizmet vermeye başladı. Bugüne kadar programa üye olanların sayısı 1000'i geçmiş. Bu sayının önümüzdeki dönemlerde daha da yukarı çıkması bekleniyor. Volvo Benimle'nin, Volvo'nun ücretsiz yazılım güncelleme, aracın yıkanması, servis süresi boyunca yedek araç tahsisi ve ücretsiz yol yardımı gibi kalemleri içinde barıdıran kapsamı artırılmış yetkili servis programı Servis 2.0 ile entegre çalışarak müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarması hedefliyor. Bugün tekil olarak yola çıkan Volvo Benimle, ilerleyen yıllarda Volvo'nun tüm satış sonrası hizmetleriyle entegre olarak yoluna devam edecek. 

Peki, "Volvo Benimle" Ayrıcalıklarından Kimler Faydalanabilir?

"Volvo Benimle" avantajlarını volvobenimle.com adresi üzerinden herkes görüntüleyebiliyor. Avantajlardan faydalanmak içinse bir Volvo kullanıcısı olmanız ve "Volvo Benimle" kartına sahip olmanız gerekiyor. Sıfır bir Volvo satın aldığınızda "Volvo Benimle" kartınız otomobilin teslimi ile eş zamanlı olarak size ulaştırılıyor. Volvo'nuzu ikinci el olarak satın aldığınızda ise, araç bilgileriniz (şasi numarası, plaka, ruhsat no) ile volvobenimle.com adresinden yeni üye başvurusunda bulunarak "Volvo Benimle" ailesine dahil olabiliyorsunuz.
Volvo Benimle
Volvo Car Türkiye, etkinlik katılımcılarına bir jest yaparak bizleri de "Volvo Benimle" ailesine dahil etti. Ben de zaman kaybetmeden "Volvo Benimle" ayrıcalıklarından faydalanmaya başladım. İlk olarak, birçok restoranda çeşitli indirimler sunan Gastro Club'a ücretsiz (normalde yıllık 180TL) sahip olma avantajımı kullandım.

Son Söz

Bu etkinlik, Volvo Car Türkiye'nin katıldığım ilk etkinliğiydi. Basılı ve dijital basın tarafından daha önceleri dile getirilen "En eğlenceli basın etkinlikleri Volvo Car Türkiye ekibi tarafından düzenlenir" söyleminin doğru olduğuna bu etkinlik sonunda ben de kanaat getirdim :) Enerjik Volvo ekibine tekrar teşekkürler. Volvo Car Türkiye'nin Türkiye'deki tüm otomobil markaları arasında müşteri memnuniyeti en yüksek marka olma hedefine ulaşmasında ise, geniş kapsamlı "Volvo Benimle" programının büyük destek olacağından şüphe yok!

Bu arada, etkinlik boyunca sadece yiyip içmediğimi de beliteyim. Bodrum dönüşü bir Volvo testini de beraberimde getirdim :) 181 beygir güç üreten yepyeni D4 dizel motora ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip Volvo XC70 D4'ün detaylı test yazısı önümüzdeki günlerde Akselerasyon'da olacak..

--İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar--
Birbirinden yaratıcı Volvo reklamlarının hepsi bu yazıda! #reklampazarı - Volvo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..