1 Aralık 2013 Pazar

Hızlı ve Öfkeli'nin Hızlı'sı Paul Walker Hayatını Kaybetti!

Kazadan sonra kızmızı Porsche GT tanınmaz hale geldi.
Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) film serisinde oynadığı Paul O'Connor karakteriyle tanınan Paul Walker, Los Angeles yerel saatiyle cumartesi öğlen 15.30 sularında geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Paul Walker başrol oynadığı filmde Brian O'Conner adlı karakteri canlandırıyordu.
Los Angeles'ın güneyindeki Santa Clarita'da gerçekleşen kazada, Walker yolcu koltuğundaydı. Aracın sürücü koltuğunda ise yakın arkadaşı, iş ortağı, ve aynı zamanda eski profesyonel yarış sürücüsü Roger Rodas oturuyordu. İkili, Rodas'ın sahibi olduğu "Always Evolving" adlı araç modifiye firmasının merkezinde düzenlenen Walker'ın kurduğu "Reach Out Worldwide" yardım derneğinin etkinliğine gidiyordu. Yüksek hız ölüm getirdi. Sokak lambası ve bir ağaca çarpan otomobil çarpmanın şiddetiyle bir anda alev topuna dönüştü. Yetkililerin açıklmasına göre, araçtan çıkmak için yeterli zamanı bulamayan Walker ve Rodas araç içinde can verdi.
Bu fotoğrafın kazadan hemen önce çekildiği söyleniyor.
Özellikle "Hızlı ve Öfkeli" film serisiyle aksiyon ve otomobil tutkunu 90 neslinin yakından tanıdığı Paul Walker benim de sevdiğim aktörlerden biriydi. Otomobillere olan tutkusu ve adrenalin sporlarına bağlılığıyla bilinen Paul Walker'a ve Roger Rodas'a Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Kazadan saniyeler sonra çekilen video. Araçtan çıkan alevlerin büyüklüğü kazanın şiddetini belli ediyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..