10 Aralık 2013 Salı

Hyundai, Performans Alt Markası "N"i Duyurdu!

Hyundai i20 WRC (2014)
Hyundai'nin 2014 model yeni ralli otomobili i20 WRC geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Önümüzdeki ay ilk kez Monte Carlo Ralli'sinde boy gösterecek otomobil, ralli fanları için oldukça ilgi çekici. Günlük otomobil kullanıcılarını heyecanlandıran haber ise, Hyundai'nin yaptığı basın açıklamasında yer alıyor.
Hyundai i20 WRC (2014)
Basın açıklamasında Hyundai, yeni performans otomobilleri alt markası "N"i duyurdu! Yeni performans alt markasının adı, Hyundai AR-GE merkezinin bulunduğu Namyang, Kuzey Kore'den geliyor. "N" markası, Hyundai'nin yüksek performanslı spor otomobillerini temsil edecek. "N" logosu şimdilik sadece 2014 model i20 WRC'nin kaputu ile bagaj kapağı üzerinde yer alsa da önümüzdeki yıllarda seri üretim yüksek performanslı Hyundai spor otomobillerinin üzerinde de yer alacak.
Hyundai Motorsport sorumlusu Miche Nandal yaptığı açıklamada şunları belitiyor: "Önümüzdeki yıl N markası ile ilgili daha çok açıklama yapılacak. Yeni markanın ana hedefi ise, Namyang, Kuzey Kore'deki AR-GE merkezi ile Nurburgring Pisti, Nurburgring, Almanya yakınlarındaki motorsporları merkezi arasında bir köprü kurmak. Bu sayede AR-GE merkezinin gücü, motorsporları bilgisi ile perçinlenip yepyeni ve başarılı spor modeller yaratılabilecek."
"N" markasının ilk ürününün ise i20 üzerine şekilleneceği üzerine dedikodular dönüyor. Sizce ilk önce yepyeni bir model mi yoksa var olan güncel bir modelin yüksek performanslı versiyonu mu üretilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..