13 Eylül 2012 Perşembe

Peugeot, RCZ'i Makyajladı!

Peugeot RCZ 2013

Peugeot'nun numaralı isimlendirme sistemine uymayan seri üretim ilk yol otomobili olan RCZ, ilk defa 2010 yılında yollara merhaba dedi. Peugeot, aradan geçen süre zarfında, görünümünün tazelenmesi gerektiği kanaatine varmış olacak ki RCZ'i ufak bir makyaj operasyonuna tabi tuttu.
  
Peugeot RCZ 2013
Dış tasarımdaki değişiklikler, yenilenen ön farlar, yeni ön tampon ve yeni ön panjur tasarımıyla sınırlı kalıyor. İç mekanda da çok büyük değişlik yapılmamış. Navigasyon sistemi iyileştirilmiş. Ayrıca, artık daha fazla noktada, piano black kaplamayla aliminyum parçalar kullanımış.
Motor ve şanzıman kombinasyonlarıysa; 1.6 THP 200 HP 6 ileri manuel, 2.0 HDI 163 HP 6 ileri manuel, 1.6 THP 156 HP 6 ileri otomatik şanzımandan oluşuyor. Bunların dışında 1.6 THP 230 HP'lik motoru kullanan "RCZ R" isimli yeni bir performans modeli de makyaj operasyonunun getirdiği yeniliklerden biri. RCZ R modeli, iç ve dış kısımda standart modelde olmayan küçük farklılıklara sahip olacak: farklı renkteki tavan kirişleri, daha büyük spoiler ve "RCZ R" logoları gibi...
Peugeot RCZ R
Peugeot RCZ R
Peugeot RCZ R
Peugeot RCZ R
Yenilenen otomobil Paris Otomobil Fuarı'nda sergilendikten sonra, Avrupa'da yeni yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..