12 Ocak 2016 Salı

Filo Kiralama Avis’ten Sorulur

Araç kiralama sektörünün önde gelen şirketlerinden Avis, bireysel araç kiralama seçeneklerinin yanı sıra operasyonel araç kiralama hizmeti ile kurumlara uzun dönemli filo kiralama imkanı sunuyor. Bu hizmetiyle Avis, şirketlerin araç kiralama maliyetlerini büyük ölçüde azaltıyor.  Ayrıca aracın tüm servis işlemleri, kaskosu ve lastik değişimi gibi hizmetler de filo kiralama kapsamına dahil oluyor.

Kurumsal filo kiralamalarda aracı kiralayan kişi, araçla ilgili idari sorumluluğu bağlı olduğu şirkete devrettiği gibi ikinci el riskinden de muaf oluyor. 

Avis’in Operasyonel kiralama hizmeti ile şirketiniz ve çalışanlarınız için 12, 24, 36 veya 48 aylık uzun dönemli araç kiralamanız mümkün. Böylece araç satın almak için ihtiyaç duyacağınız tutarı ister cebinizde tutuyor isterseniz de başka harcamalarınız için kullanabiliyorsunuz.

Filo kiralamada şirketler arasında fiyat farkı olabiliyor. Kiralama kapsamına göre talep edilen fiyatlar da değişiyor. Filo kiralarken teklifin içeriğini de iyice incelemek gerek.  Finansal faydaları ve sunduğu hizmetlerle bir adım öne çıkan Avis, Filo kiralama konusunda en iyi adreslerin başında geliyor.

Şirketler Avis’ten kurumsal araç kiralama yaparken ihtiyaçlarına uygun özellikte ve ekipmana sahip araçlar tercih edebiliyorlar. Siparişini verdikleri aracın hazır olmaması halinde ise firmanın tahsis ettiği muadil aracın kullanımına başlanabiliyor.

Avis finansal faydalarıyla olduğu kadar kullanıcının iş yükünü hafifletecek kolaylıklar da sunuyor. Avis’ten filo kiralama yaptığınızda aracınızın servis ve bakım işlemleri Avis ekibi tarafından yapılıyor. Aracınızın bakımına ve onarımına ilişkin tüm süreçler Avis ekibinin planlamasıyla yürüyor. Böylece şirketler bu iş için herhangi birini görevlendirmek durumunda kalmadığından insan kaynağı ve zaman açısından avantaj sağlıyor. 

Filo kiralama yaparken teklifin kapsamına dikkat etmelisiniz. İçeriğine göre maliyeti artabiliyor. Bu noktada dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Filo kiralamada aracın bakım ve onarım işlemleri, kasko, yedek araç temini, lastik değişimi gibi belli başlı hizmetlerin karşılanması gerekiyor. Bu hizmetleri sunan bir firmadan filo kiraladığınızda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Araç kiralama şirketinin sunduğu yedek araç hizmeti sayesinde; kiraladığınız aracın arızalanması veya hasar görmesi durumunda, 24 saatten uzun süren onarımlarda anlaşmalı olduğunuz firma, onarım süresi boyunca size yedek araç tahsis ediyor. Ayrıca aracın başına herhangi bir zarar geldiğinde kaskosu sayesinde hasarlardan doğan maddi kayıpları da rent a car şirketiniz ödüyor.

Siz de şirketiniz için uzun süreli araç kiralamayı düşünüyorsanız,  Avis’in web sitesini ziyaret ederek operasyonel kiralama hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kurumsal araç kiralama kampanyalarından yararlanmak ve detaylı bilgi almak için www.avis.com.tr adresinde bulunan formu doldurmanız veya corporate@avis.com.tr adresine mail atmanız yeterli.

Avis’ten Ford ve Fiat marka araçlar başta olmak üzere birçok farklı marka aracı aylık ve yıllık periyotlarla kiralayabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..