27 Ağustos 2012 Pazartesi

Lana Del Ray Jaguar'ın Yeni Yüzü Oldu


Önümüzdeki gerçekleşecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda merakla beklenen yeni modeli F-Type'ı tanıtacak olan Jaguar, yeni modelinin tanıtımı için son zamanların iyi çıkış yapan ve özgün tarzıyla rakiplerinden ayrılan şarkıcı Lana Del Ray ile anlaştı.
Buğulu sesi ve özellikle "Video Games" ile "Born to Die" şarkılarıyla önemli bir hayran kitlesine kavuşan Del Ray'in Jaguar tarafından seçilmesinin en önemli nedeni ise geçmiş ile geleceği harmanlayabilen bir imaja sahip olması. Jaguar'ın da aynen bu felsefeyle hareket ettiğini söyleyen Jaguar Global Marka Direktörü Adrian Hallmark, Del Ray'in yer aldığı tanıtım kampanyalarına Paris Otomobil Fuarı ile eşzamanlı başlayacaklarını duyurdu.
Ayrıca; F-Type için modelin karakteristik özelliklerinin vurgulandığı videolar serisi yayınlanmıştı.

Jaguar'ın konuyla ilgili yaptığı basın açıklaması:

Jaguar confirms that it is has agreed a collaboration with singer songwriter Lana Del Rey as part of launch plans for the Jaguar F-Type.  The all-new two-seater sports car will be revealed in Paris in September 2012. Adrian Hallmark, Global Brand Director, Jaguar said: “Singer songwriter, Lana Del Rey will collaborate with Jaguar on the launch of the all-new F-TYPE, a two-seater sports car that is a vivid representation of the vitality of the Jaguar brand. "The allure of Jaguar is in large part due to its duality – a unique blend of authenticity and modernity, two values that we believe are shared with Lana in her professional achievements."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..