16 Haziran 2015 Salı

Fiat Ticari Araçlarda Haziran Ayı Fırsatı

Fiat, Haziran ayı fırsatıyla ticari araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Haziran ayına özel kredi kampanyası ve cazip indirimleri sayesinde ticari araç alacak olanlar Fiat’da buluşuyor.
Kampanya kapsamında 24.000 TL’ye 24 ay vadeli %0 faizli kredi avantajı ile Yeni Doblo, Fiorino ya da Ducato sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin alımlarda cazip bir indirim sağlıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ticari araç markası Fiat’ın ticari araçlara özel kampanyası oldukça avantajlı. Bu benzersiz kampanya ile Yeni Doblò, Fiorino, Ducato veya Pratico modellerine 24.000 TL 2 yıl %0 faizli kredi avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Fiat’ın daha uzun vadede peşinat ödemek isteyenler için de bir çözümü var. Yeni Doblo, Fiorino ve Pratico modellerini  48.000 TL 48 Ay vadeli %0,89  faizli kredi avantajıyla, Ducato’yu ise 50.000 TL’ye 48 ay vadeli %0,89 faizli kredi imkanıyla satın alabilirsiniz.

Fiat’ın ticaretin profesyonelleri için sunduğu avantajlar bununla da bitmiyor. Kampanya kapsamında 2015 model Doblo, Fiorino, Ducato araç modellerinden birini nakit aldığınız takdirde 1.500 TL indirim kazanıyorsunuz. Böylece Haziran ayında Fiat Fiorino’yu  35.240 TL, Yeni Doblo’yu 41.450 TL, Ducato Van’ı ise 60.450 TL’den başlayan fiyatlarla satın alma şansını yakalıyorsunuz.

Fiat, 24 ay faizsiz kredi avantajı ve peşin indiriminin yanı sıra 10 numara Fiat programı ile ticari aracını yenilemek isteyenlere kasko avantajı sunuyor. Böylece 10 Numara Fiat üyeleri, 1 - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında satın alacakları 0 km Fiat ticari araçlar için 1.000 TL kasko hizmeti kazanıyor.

Hangi modeli alacağınıza karar vermediyseniz geniş iç hacmiyle ferah ve konforlu bir yolculuk sunan Yeni Doblo Combi’yi tercih edebilirsiniz. 5 standart koltuktan birini yatırıp ekstra alan kazanabildiğiniz, arka koltukları yatırarak bagaj kapasitesini 790 litreden 3200 litreye kadar çıkarabildiğiniz bu model, geniş bir depolama alanı sunuyor.

Yüksek performanslı ve çevreci motorlarının yanı sıra yenilikçi güvenlik unsurlarıyla dikkat çeken Yeni Doblo Combi’de ailece güvenli bir seyahat geçirmeniz de mümkün. Bi-link bağımsız arka süspansiyonu ile yol gürültüsü ve sarsıntıyı keserken, tekerleklerin yol ile temasını güçlendirerek ideal bir yol tutuşu sağlıyor. Fiat’ın cazip ticari araç kampanyaları ile Yeni Doblo Combi’yi uygun ödeme koşullarıyla satın alabilirsiniz.

1.000₺'ye kadar Kasko desteğinden yararlanmak için 444 22 55 üzerinden Fiat ticari araç bilgileriyle kampanyaya kayıt yaptırmanız şart. Ayrıntılı bilgi için www.10numarafiat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu, bir advertorial içeriktir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..