25 Mayıs 2015 Pazartesi

Kasko ve trafik sigortası satın almak Koalay.com'da 3 dakika sürüyor.

Araç sigortanızı fazla zaman kaybetmeden, uzun işlemlerle uğraşmadan, pratik ve hızlı bir şekilde yaptırmak istiyorsanız, tam size göre bir hizmetle karşınızdayız. Aracınıza kasko ve trafik sigortası yaptırmak veya mevcut sigortanızı yenilemek istiyorsanız, araç sigortası satın almanın en pratik yolu Koalay.com ile tanışma zamanı gelmiş demektir. 

Koalay.com’da zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası satın almak için 3 dakika ayırmanız yeterli. 5 kolay soruya vereceğiniz cevaplar sonrasında ihtiyaçlarınıza en uygun teklifleri sunan Koalay.com’da en hesaplı poliçeyi bulmanız mümkün. Farklı sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırmalı olarak inceleyebildiğiniz için bütçenize en uygun seçeneği kısa sürede belirleyebiliyorsunuz. İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun sigorta poliçesini seçtikten sonra satın alma işlemini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz.
Kasko ve trafik sigortası satın almak Koalay.com'da 3 dakika sürüyor...
Sigorta şirketlerinin sunduğu trafik sigortası primleri arasında ortalamadan 550 TL prim farkı oluşabiliyor. Doğru bir trafik sigortası seçimi ile %47’ye varan oranda avantaj kazanmanız mümkün. Kasko sigortasında en düşük ile en yüksek prim arasında ortalama 704 TL fark görülmekte. Doğru bir kasko sigortası seçimi ile %33 avantaj sağlayabilirsiniz.

Yıl boyunca günün her saati 7/24 teklif alınabilen Koalay.com’dan kasko ve trafik sigortası satın almak için yalnızca 3 dakikaya ihtiyacınız var. Koalay.com’un sigorta şirketlerini sorgulayarak size sunduğu teklifler herhangi bir ücrete tabi değil. Seçtiğiniz poliçeyi satın almak da oldukça kolay. Poliçenizi kredi kartı ile peşin veya taksitli olarak güvenli bir şekilde satın alabiliyorsunuz. Satın aldığınız poliçeyi e-posta ile kendinize gönderip yazıcıdan çıktısını alabiliyorsunuz. 

Koalay.com’un bir diğer güzelliği ise pek çok önemli sigorta şirketiyle çalışıyor olması. Mapfre, HDI, Güneş Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Anadolu Sigorta, Allianz, Zurich Sigorta, Aviva, Groupama, Ergo, Aksigorta, Raysigorta gibi sigorta şirketleriyle anlaşmalı olması sigorta yaptırmadan önce tercih seçeneğinizi arttırıyor. 

Hızlı ve pratik bir şelinde uygun fiyata trafik sigortası ve kasko sigortası yaptırmak istiyorsanız, Koalay.com web sitesine girip ihtiyacınıza en uygun sigortaya sahip olabilirsiniz.

*Bu, bir advertorial içeriktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..