31 Ekim 2012 Çarşamba

İstanbul Autoshow'a Adım Adım...

Her geçen yıl katılımcı marka ve ziyaretçi sayısını artıran İstanbul Autoshow, bu sene kapılarını 14. kez açıyor. Fuar, 2-11 kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. 45 markanın toplamda 500'den fazla modelinin sergileneceği fuarı, yaklaşık 600.000 ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuar boyunca 4 dünya, 31 Türkiye prömiyeri gerçekleşecek. Dünya prömiyerlerinin gerçekleşecek olması, otomobil üreticilerinin İstanbul Autoshow'a önem verdiğinin bir göstergesi.
Fuar biletleri, haftaiçi 10 TL; hafta sonu 15 TL olacak. Kadınlara hafta içi; öğrencilere ve çocuklara ise her gün fuar girişi ücretsiz olacak. Hafta sonu kadınlara biletler %50 indirimli satılacak. Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı, hafta içi 11.00-21.00; hafta sonu 12.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Fuara katılan markaların, fuara özel etkinlikleri de olacak. Hangi markanın ne zaman etkinlik düzenleyeceği bilgisine buradan ulaşabilirisiniz.

İstanbul'da bazı noktalardan Tüyap Fuar Merkezi'ne ücretsiz servis kaldırılacak. Saat ve yer bilgisi için buraya tıklayabilirsiniz. Ücretsiz servislerin dışında metrobüs ile ulaşım sağlanabilir. Metrobüs son durağı, Tüyap Fuar Merkezi'ne 3 dklık yürüme mesafesinde.

14. İstanbul Autoshow fotoğraflarını ve son gelişmelerini Akselerasyon İstanbul Autoshow sekmesinden takip edebilirsiniz.
Markaların Yerleşim Planı
Markaların Yerleşim Planı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın..